U Banjaluci održane finalne borbe drugog kola Regionalne bokserske lige

U Banjaluci su večeras održane finalne borbe drugog kola Regionalne bokserske lige na kojem je, osim domaćina “Slavije”, nastupilo još devet ekipa iz svih zemalja bivše Jugoslavije.

Večeras je na programu bilo 17 finalnih mečeva, a juče 35 polufinalnih.

U Organizacionom odboru Srni su rekli da je ovo veliki događaj za Banjaluku i Republiku Srpsku i da se nadaju da će se Bokserski klub “Slavija” vratiti na staze stare slave.

Nekadašnji olimpijski šamion i bokserska legende Anton Josipović rekao je Srni da je veoma važno što je u Banjaluci održan ovaj turnir i da je ovo put da “Slavija” ponovi nekadašnje uspjehe.

Večerašnjem događaju su prisustvovali ministar prodice, omladine i sporta Republike Srpske Sonja Davidović, te brojne ličnosti iz svijeta sporta, te javnog i političkog života.

Osim banjalučkog bokserskog velikana “Slavije”, na turniru su nastupili Bokserski klub “Željezničar” iz Sarajeva, Nikšić iz Crne Gore, Maribor iz Slovenije, Zadar iz Hrvatske, Skoplje iz Sjeverne Makedonije, kao i četiri ekipe iz Srbije – Sombora, Loznice, Novog Pazara te “Radnički” iz Beograda.

 

 

Ostavite komentar: