Tvoj grad, tvoja trka: Peti banjalučki polumaraton posvećen ženama

Peti banjalučki polumaraton održaće se 12. maja 2019. godine. Ove godine slave se trakači. Organizator želi pokazati da je trčanje čista radost i da ništa nije nemoguće.

Jubilarni Banjalučki polumaraton posvećen je, između ostalog, Banjalučanima. Takođe je posvećen ženama, sa željom da na događaju trči više žena nego ikad.

Ovogodišnji banjalučki polumaraton će pokazati i svoju humanu stranu. Svi zainteresovani će moći kupiti humani broj i dio novca od kotizacija će biti dodijeljen dvjema organizacijama. Udruženju samohranih roditelja „Ponos“ i omladinskoj organizaciji „Zdravo da ste“.

Posebna ponos ljudi koji stoje iza polumaratona ove godine će biti što će za dvanaest mališana sa invaliditetom biti omogućeno učestvovanje na maratonu. Sve to zahvaljujući kolicima koja su napravljena i prilagođena baš za ulično trčanje.

Više od hiljadu trkača do sada se prijavilo za trčanje polumaraton trke u dužini od 21,1 kilometar. Za Mivela banjalučkih 10 kilometara prijavilo se više od 250 trkača. Telegroup štafetnu trku će na ovogodišnjem polumaratonu trčati više od 40 timova. Ono što najviše raduje je podataka da je za najmlađu i najmanju, Bambini trku prijavljeno više od 500 mališana.

Najzabavnija Nektar Fun Run trka u dužini od 1,8 kilometara i ove godine će okupiti na stotine učesnika. Prilagođena je svim uzrastima. Dođite na biciklu, rolama u kolicima. Sa sobom ponesite samo dobro raspoloženje.

Rezervišite svoje mjesto na www.banjalukamarathon.com i budite dio velike trkačke manifestacije.

 

Izvor:(SrpskaCafe)

 

Ostavite komentar: