Tripl-dabl slaba utjeha za Jokić: Denver zabilježio novi poraz u NBA ligi VIDEO

16.12.2021. | 08:14

Srpski centar Nikola Jokić je završio još jedan meč sa trostrukim dvocifrenim učinkom ali je to bilo nedovoljno da zaustavi tim Minesote koji je na gostovanju ubejdljivo nadigrao njegov Denver sa 124:107.

Nikola Јokić je nastavio seriju odličnih igara i novi meč završio sa trostrukim dvocifrenim učinkom ali to nije mnogo pomoglo njegovom timu da izbjegne poraz od tima Minesote.
Јokić je sa 27 postignutih poena uz 10 skokova i 11 asistencija stigao do 63. tripl dabl učinka u karijeri i nadmašio dosadašnji učinak Džejmsa Hardena koji ima 62. ali mu je to sigurno slaba utjeha.
Minesota je od samog početka preuzela inicijativu i veoma drzo došla do dvocifrene prednosi koju su potom održavali do konačne ubjedljive pobjede.
Timsku igru gostiju predvodili su izuzetno šuterski raspoloženi Edvards i Tauns.
Entoni Edvards je bio najefikasniji igrač meča sa 38 postignutih poena uz 5 skokova i jednu asistenciju, a sjajno ga je pratio Karl Entoni Tauns sa 32 poena uz po 4 skoka i asistencije.

Na drugoj strani Јokić nije imao tako dobru podršku, pa je Monte Moris meč završio sa 15 poena, a jedan manje je postigao Mark Hauard.
Porazom od Minesote Denver je ostao na 14 pobjeda, uz isto toliko izgubljenih utakmica, dok Timbervulvsi poslije 28 utakmica imaju skor 13:15.
Za dva dana Denver će gostovati na terenu Atlante.
Čak dva meča su sinoć završena pobjedama gostujućih timova u dramatičnim završnicama i pogotcima uz zvuk sirene. LA Lejkersi su nadigrali Dalas sa 107:104 u produžetku, a Nju Orleans je slavio nad Oklahomom sa 113:110.