Treneri im gospodski odgovorili: Navijači vrijeđali Obradovića i Ivanovića

28.01.2023. | 10:58

​Kao i na svakom vječitom derbiju koji smo proteklih desetak godina gledali u svim takmičenjima, nije moglo ni juče u dvorani “Aleksandar Nikolić” sve da prođe apsolutno besprjekorno.

Prisutni su bili navijači i Crvene zvezde i Partizana, a i jedni i drugi vrijeđali su trenere rivalskih ekipa.

Partizan je slavio rezultatom 78:79, vratio se u život kada je u pitanju borba za Top 8 fazu Evrolige, ali se poslije meča ponovo dosta priča o navijačima i njihovim djelima.

Tako su Delije na tribinama razvile uvrjedljivu zastavu posvećenu Željku Obradoviću, dok su isto to uradili i Grobari sa Duškom Ivanovićem.

Uvrjedljivo i sramno skandiranje takođe je bilo prisutno sa obe strane, o čemu svjedoče snimci sa društvenih mreža. Delije su posebno na piku imale Obradovića, kojeg su vrijeđale nekoliko puta tokom pauza i meča “razapinjale”, ali im ni Grobari nisu ostali dužni.

Međutim, da sve može da prođe i gospodski, dokaz su upravo Željko Obradović i Duško Ivanović. Na konferenciji za medije poslije meča, i jedan i drugi trener bili su upitani da prokomentarišu sporne transparente i povike. I jedan i drugi su imali sjajne odgovore, prenosi Telegraf.

“Nisam video na transparent, ja se koncentrišem na utakmicu. Ako je i bilo vređanja, te stvari ne mogu da me dotaknu. Transparent, tek nemam pojma, ako je neko video, neka priča. Ja se fokusiram na parket i na sve među nama, akterima je bilo sve korektno”, izjavio je Obradović.

Sličan odgovor stigao je i od trenera Zvezde, Duška Ivanovića, koji kaže da mu je fokus takođe bio na terenu.

“Nisam video, nisam čuo. Nemam nikakav komentar, niti sam video. E vidite, mi smo večeras pobedili. Naša publika je večeras bila fantastična, super, sportska, fantastična. To je naša pobeda”, dodao je Ivanović.