Trener Partizana očekuje lijepu utakmicu u Belgiji: Zbog crvenog kartona meč prati sa tribina

03.11.2021. | 14:34

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da ekipa željno očekuje gostovanje protiv Genta u Ligi konferencija i da se nada najboljem rezultatu.

Crno-beli sutra od 18.30 sati igraju protiv Genta u četvrtom kolu grupne faze Lige konferencija, dvije nedjelje nakon što je belgijski tim pobijedio u Beogradu 1:0.

“Imamo jednu lepu utakmicu, izgubili smo na našem stadionu od njih i pokušaćemo da se pokažemo u što boljem svetu. U dobrom sam momentu, željno iščekujemo tu lepu utakmicu za nas. Nadamo se najboljem “, rekao je Stanojević na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

Stanojević je istakao da će u Belgiju otputovati oslabljeni, bez nekoliko igrača među kojima su Saša Zdjelar, Filip Holender, Lazar Marković i Aleksandar Šćekić.

Gent stalno rotira u napadu, to može da bude iznenađenje, ostalo je sve jasno, rekao je Stanojević.

“Pratili smo utakmice, nema dilema kako igrati. Nama nedostaju neki igrači, igramo na njihovom stadionu, moramo da napravimo rezutlat, ako želimo nešto da uradimo. Biće drugačije, ali nikad se ne zna šta će biti na terenu. Nadam se da će rezultat biti drugačiji”.

Stanojević zbog crvenog kartona i kazne UEFA neće moći da vodi ekipu sa klupe.

“Sve ćemo pripreminti. Ja ću biti pomoćni trener sa tribina koji sugeriše, tako da ću biti pomoćni trener Duljaju i Vukašinoviću, da im sugerišem i dam neke savete”, rekao je Stanoejvić i objasnio kakav je portokol u ovakvoj sitauciji.

“Toliko smo imali obaveza i toliko smo se dogovorali oko svega da nismo sve detalje pratili. Dogovarali smo se kako ćemo funkcionisati, a te detalje ću sa ljudima iz kluba da na pravi način definišem. Malo sam se iz medija informisao. Dobio sa iz kluba papir, ali nismo se toliko bavili”, rekao je Stanojević.

Defanzivac Nemanja Miletić kaže da ekipa jasan cilj sutrašnjoj utakmci.

“Sigurno jedna teška utakmica, videli smo i u prvom duelu o kakvoj ekipi se radi. Oni su bili bolji za jedan gol, možda su imali sreće u poslednjih 20 minuta. Idemo u Belgiju da pokušamo da pobedimo. Idemo da svim snagama probamo da dobijemo meč”, rekao je Miletić.