Trener Igokee pred Zadar: Moramo biti na visini zadatka, pogotovo u defanzivi

16.11.2021. | 13:35

Dobar nastup u trijumfu protiv Mege 79:63 košarkaši Igokee pokušaće da “prekopiraju” i na duel sa Zadrom, te ostvare novi trijumf na Jadranu.

Zgusnut raspored, nastupi u ABA ligi i FIBA Ligi šampiona, ne daju mnogo prostora za odmor ekipi Dragana Bajića, pa su i oscilacije normalna stvar.

Ipak, strateg Aleksandrovčana uvjeren je da će posljednji trijumf biti prekretnica i da će njegov tim nastaviti sa dobrim partijama u regionalnom takmičenju.

“Zbog zgusnutog rasporeda imali smo malo vremena za odmor i pripremu za narednu utakmicu. Sada gostujemo ekipi Zadra, koja nije mnogo mijenjala roster u odnosu na prošlu sezonu. Jedino je došlo do promjene trenera, a sigurno da kolegi Vladimiru Anzuloviću treba vremena kako bi se tim uklopio u njegov sistem rada. Ali, ja nemam vremena da se bavim tuđim radom, moram da se okrenem svojoj ekipi”, poručio je Bajić uoči duela u Zadru, koji je na programu u četvrtak od 20.30 časova.

Bajić se nada da će njegova ekipa dobro reagovati, te odgovornom igrom, kao i protiv Beograđana, donijeti bodove sa gostovanja u Dalmaciji.

“U Zadru moramo biti na visini zadatka, pogotovo u defanzivi, jer samo dobrom odbranom i ličnom odgovornošću možemo se nadati povoljnom rezultatu. Nadam se dobroj reakciji, naročito nakon ovog trijumfa protiv Mege, te da ćemo u Zadru ostvariti novu pobjedu, koja bi nam mnogo značila za nastavak prvenstva”, dodao je trener “igosa”.