Trener Igokee: Nema srećnijeg čovjeka od mene

26.01.2021. | 21:22

Trener Igokee Dragan Bajić čestitao je svojim igračima na plasmanu u narednu fazu FIBA Lige šampiona.

Aleksandrovčani su izborili prolazak uprkos porazu od Turk Telekoma, jer je Hapoel izgubio od Limoža u Francuskoj.

“Rekao sam igračima prije utakmice da ne treba da gledamo na meč Limož-Hapoel, nego da odradimo svoj dio posla. Bili smo pošteni, dali sve od sebe i pogledala nas je sreća te smatram da je plasman u TOP 16 ogroman uspjeh za nas. Gledajući s kim smo bili u grupi, čestitam momcima, stručnom štabu i upravi na plasmanu u narednu fazu. Hvala svima koji nas podržavaju i prate”, rekao je Bajić.

Osvrnuo se i na tok utakmice, naglasivši da je ekipa od samog početka znala da ih očekuje težak posao.

“Pokušali smo da ih usporimo i uvedemo u naš ritam u prvom poluvremenu, ali nismo u tome uspjeli. U drugom su neke stvari dosta bolje izgledali. Čak smo u jednom trenutku uspjeli da dođemo i do preokreta. Ipak, nestalo nam je koncentracije, ali i sreće”, istakao je Bajić.

Igokea je prošla dalje sa tri pobjede i tri poraza kao druga u grupi iza Turk Telekoma. Iza je ostao bivši šampion Evrope Limož koji je u posljednjem kolu odigrao pošteno i takmičarski iako nije imao šanse za prolaz. U Top 16 fazi ponovo se prave četiri grupe po četiri ekipe, žrijeb će odlučiti s kim će igrati Igokea, a takmičenje se nastavlja početkom marta.