Trener “Igokee”: “Ćutao sam mjesec dana, više neću, ovo je grupa razmaženih derišta”

Košarkaši Igokee poraženi su od Mege sa 72:69, trener Igokee Dragan Bajić bio je veoma ljut na igrače koji su ostvarili osmi poraz u ABA ligi ove sezone.

Bajić nije birao riječi, a šta će biti dalje i kako će košarkaši reagovati na njegove izjave, ostaje da se vidi.

“Ovo je grupa razmaženih derišta, uljuljkali su se, imaju hrane i dobrih para i samo ih to zanima”, rekao je Dragan Bajić.

On je potom u istom tonu nastavio da kritikuje.

“Ćutao sam mjesec dana, ali više neću. Što se tiče njihove profesionalnosti i odnosa prema igri, toga nema nigdje. Morao sam ovim pristupom da im priđem jer se klub nalazi u teškoj sitaciji. Evidentno je da do njih ništa ne dopire, ne poštuju drugarski pristup, njih samo interesuje novac. Neodgovorni su i mogu reći da u svojoj karijeri nisam radio sa ovakvim igračima.”

“Nismo imali ni širinu. Trebao nam je svaki igrač. Žalosno je kad ja moram da tražim energiju od Simeunovića, Talića i Ilića. Ilić nije zbog povrede trenirao sedam dana, ali je opet, dok je imao snage, unosio energiju. Bilo je puno početničkih grešaka od jako iskusnih igrača i mislim da je u tome razlog poraza”, izjavio je trener Igokee.

On kaže da je situacija neizvjesna i da je na čelnicima kluba da odluče šta i kako dalje.

“Nisam čovjek koji će se predati, ali zaista nisam na ovakvu grupu igrača navikao. Neka budem ja taj krivac, ali nisam u još naišao na ovakvu grupu ljudi. Ne znam da li će biti rezova, o tome će odlučivati ljudi koji vode klub, koji obezbjeđuju novac, ali sa ovakvim pristupom igrača i njima je teško”, zaključio je Bajić.

 

Izvor:(B92)

 

Publiée par BL Portal sur Dimanche 1 décembre 2019

 Ostavite komentar: