Trener Borca zadovoljan : Pobjeda je poklon navijačima

30.10.2022. | 08:42

Svoj “debi” na novoj travnatoj podlozi Gradskog stadiona u Banjaluci naši fudbaleri krunisali su pobjedom nad tuzlanskom Slobodom rezultatom 3:1 (Kulašin 1′, Andrić 35′, Mrkaić 80′ – Komazec 81′).

Nakon prve ovosezonske pobjede u Banjaluci, šef stručnog štaba FK Borac, Vinko Marinović bio je vidno zadovoljan izdanjem svoje ekipe na terenu, ali i atmosferom na stadionu.

“Zahvalio bih se navijačima na sjajnoj podršci. Mislim da su se i navijači poželjeli da igramo u Banjaluci. Danas su slavili i rođendan tako da su im igrači poklonili pobjedu.”, rekao je Marinović koji je uputio čestitke svojim fudbalerima na odličnom izdanju.

Osvrnuo se i na dešavanja na terenu.

“Dosta dobro smo otvorili prvo poluvrijeme u kojem smo većim djelom kontrolisali igru osim u toj jednoj situaciji kada je Sloboda imala jedan kontranapad.

U drugom dijelu Sloboda jeste imala posjed, ali smo, i mi, imali svoje prilike za treći gol. Na kraju smo ga postigli. Bila je ovo dobra utakmica u kojom smo vidjeli četiri gola.

Na novom terenu se vidi da je igra dosta drugačija za razliku od prošlih kola. Sve u svemu, možemo biti zadovoljni.”, rekao je Marinović.

Fudbaleri Borca nakon 16 odigranih utakmica na svom kontu imaju 27 osvojenih bodova, a u narednoj rundi, 5.novembra gostuju ekipi sarajevskog Željezničara.