Trener Borca prezadovoljan zalaganjem svojih igrača na pripremama

22.07.2020. | 10:36

Fudbaleri banjalučkog Borca danas se vraćaju sa priprema na Zlatiboru gdje su proveli dvije sedmice i odigrali pet utakmica u kojima su upisali četiri pobjede i remi.

Posljednju provjeru na Zlatiboru imali su u utorak protiv Čukarikog u kojoj su slavili 2:0 golovima Zakarića i Vranješa.

Trener Vlado Jagodić izuzetno je zadovoljan ovom utakmicom, ali i kompletnim pripremama.

“Zadovoljan sam da su igračima rad i trud od početka vratio pobjedom u najoybiljnijoj provjeri. Ove protivnike slagali smo po rastućem nivou, Čukarički je vrlo ozbiljna ekipa, imali smo težak zadatak, ali su su igrači ispunili moj zahtjev da to bude potpuno takmičarski i odradili utakmicu na visokom nivou”, rekao je Jagodić za MONDO.

Kada sumira sve urađeno na Zlatiboru, nema gotovo ništa da zamjeri svojim igračima.

“Jedino ono jedno poluvrijeme protiv Trepče nije valjalo, al rekao sam da neću da igrači misle da je neko otpisan zbog tog jednog poluvremena. Još jednom čestitam svojim igračima jer su od prvog dana do danas pokazali zajedništvo i želju za pobjedu, a ja sam na početku rekao da mi stvaramo pobjednički duh”, istakao je Jagodić.

Borac se u Banjaluku vraća praktično sa igračem manje, odnosno više ne računa na Marina Galića, nakon jednog razgovora sa njim na Zlatiboru.

“Poštujući moje igrače koji su dali sebe na ovim pripremama ne želim to da kvarim spominjući nekog ko je nebitan za nas. To nije bio ni sastanak, nego je bila želja igraa da ispolji svoje neko lično nezadovoljstvo nečim. To ne mogu da prihvatim jer je Borac klub koji je iznad svih nas. On je pokazao svoje prave karakteristike i crte ali njemu nije mjesto u klubui i želimo mu sve najbolje”, rekao je Jagodić za Mondo portal.