Trener Borca poslije remija u Bijeljini: Podjela bodova je najrealniji rezultat

28.11.2021. | 22:23

U ekipi Borca su očekivali pobjedu protiv posljednjeplasiranog tima na tabeli Radnika, ali Banjalučani nisu uspjeli da dođu do sva tri boda.

Remijem u Bijeljini tim aktualnog šampiona BiH se primakao trećeplasiranom Sarajevu na bod zaostatka.

– Dosta dobra utakmica sa obje strane, hrabra i požrtvovana igra. Teren nije bio idealan za igru. Nažalost opet smo morali da jurimo rezultat, uspjeli smo da izjednačimo u finišu kada smo igrali sa tri napadača. Mislim da je podjela bodova najrealnija, domaći su imali situaciju jedan na jedan u finišu, ali smo i mi promašili nekoliko šansi. Dobro je što je Sarajevo poraženo u ovom kolu tako da smo bliži trećem mjestu. Otsaje nam još meč protiv Slobode kod kuće, svakako ćemo ići na pobjedu – rekao je trener Nemanja Miljanović.

Na ovoj utakmici nije bilo najboljeg asistenta ekipe Gorana Zakarića.

– Zakarić je povrijedio koljeno na posljednjem treningu pred ovu utakmicu. Pored njega zbog povrede nije bilo Marka Jovanovića, od ranije je van stroja Nemanja Vukmanović, a zbog žutih kartona nisu igrali Nemanja Dujaković i Milan Vušurović. Nažalost i Dinu Ćorića smo morali da izvadimo zbog povrede. Zbog svega toga šansu su dobili mlađi igrači, a oni su dobro odradili posao i treba im čestitati – dodao je starteg crveno-plavih, navodi SrpskaInfo.