Trener Borca poslije poraza u Banjaluci: “Teško mi je, ovo je moj lični neuspjeh”

14.03.2019. | 00:17

Darko Vojvodić, trener banjalučkog Borca nakon poraza od Širokog u četvrtfinalu Kupa BiH rezultatom 1:0 i eliminacije iz ovg takmičenja u suzama je napustio konferenciju za novinare, ne mogavši da odgovori na pitanja novinara.

-Široki je zasluženo prošao dalje, bolji je tim trenutno od nas i u dvije korektne utakmice je prošao u polufinale.

Nezadovoljan sam što nismo prošli dalje, imali smo svoje prilike, ali ih nismo iskoristili. Ovo smatram ličnim neuspjehom. Zahvaljujem se publici, Banjaluka je još jednom bila uz Borac i izvinjavam im se na porazu. Još jednom čestitam Širokom na pobjedi, mi smo se nadali nekom čudu, ali na to ćemo morati čekati – rekao je trener Borca Darko Vojvodić.

Goce Sedloski, trener Širokog rekao je da je njegov tim dobio ono po šta je došao.

-Zahvaljujem se Borcu na gostoprimstvu oni su jedna, po kvalitetu, premijerligaška ekipa i zasluženo su lideri Prve lige RS. Počev od terena, publike, rukovodstva, pojačanja na terenu zaslužuju sve čestitke. Mi smo došli smo da ostvarimo plasman u polufinale. Nije ovo bila igra na koju smo navikli, ali mi smo dominirali smo u Širokom i zahvaljujući tom meču smo prošli dalje. Borac je imao prilike koje nije iskoristio, mi smo imali jednu zabili smo i završili posao – rekao je Sedlovski.

 

Izvor:(SrpskaInfo)

 

Oznake: Darko Vojvodić