Trener Borca nezadovoljan nakon remija u Tuzli: Sa igračem više trebali smo da uradimo više!

Banjalučki Borac osvojio je samo bod protiv Slobode u Tuzli u meču koji su obilježili greška golmana Nikole Ćetkovića, a onda povratak crveno-plavih nakon zaostatka.

Iako je ekipa Nemanje Miljanovića skoro pola sata imala igrača više nakon isključenja Fedora Predragovića nije uspjela da nakon izjednačenja na 1:1 preko Marka Jovanovića, stigne i do potpunog preokreta, pa je strateg Banjalučana nezadovoljan.

“Izgubili smo dva boda, jer ipak smo imali igrača više nekih pola sata. Krenuli smo loše u utakmicu, kao i obično. Ne znam šta se to dešava, da poklanjamo golove protivniku. Imali smo dobru reakciju, prvo poluvrijeme možda nije bilo tako dobrp, ali početak drugog i do izjednačenja mislim da smo odigrali jako dobro. Sa igračem više morali smo da uradimo više”, rekao je Miljanović, koji je nekoliko puta ponovio da je Borac izgubio dva boda.

“Imali smo, dve tri prilike na 1:1 i sa igračem više. Čestitam Slobodi na fer i korektnoj utakmici, na njihovoj borbenosti sa igračem manje, uspjeli su da sačuvaju taj bod, a mi se okrećemo Širokom. Prije utakmice bili bismo zadovoljni i tim bodom, ali kako se utakmica razvijala ipak smo izgubili ta dva boda”, zaključio je Miljanović.

 

 

Ostavite komentar: