“Treći put i Bog pomaže”: Prva izjava novog-starog trenera Fudbalskog kluba Borac

Zoran Milinković novi je šef stručnog štaba FK Borac!

Nekadašnji trener Vojvodine i Partizana, Zoran Milinković vratio se na mjesto trenera Borca nakon četiri godine. Prvi mandat na klupi Borca Milinković je odradio od avgusta do novembra 2017. godine.
“Najprije bih iskoristio priliku da Borcu, stručnom štabu na čelu sa Markom Maksimovićem, svim igračima, navijačima, ljudima iz kluba, od srca čestitam osvajanje prošlosezonske titule, zaista jedan sjajan rezultat. Nastupi u Evropi su sigurno ispunili srca svih Borčevih navijača.
Dobiti priliku da vodite šampiona jedne zemlje nije beznačajna stvar. Ambicije su velike, vi dobro poznajete moju karijeru. Jesam trener sa visokim ambicijama, ‘takmičarac’ i jednostavno, poklopile su se ambicije. Zaista se radujem pozivu, velika mi je čast i vjerujem da mogu da odgovorim zahtjevima ovog puta u daleko boljim uslovima. Pomno sam pratio sve što se u protekle četiri godine dešavalo u klubu.
Ekipa je kvalitetna, to su dokazali osvajanjem titule. Želim da kažem da su sami podigli ljestvicu visoko i biće sigurno zahtjevno odbranititi titulu, ali ne i nedostižno. Ovo je moj treći dolazak u Banjaluku i neka bude po onoj narodnoj – treći put i Bog pomaže”, istakao je Milinković na konferenciji za medije.

Ostavite komentar: