Treba odrediti visinu plate: Lesor u pregovorima sa Partizanom oko novog ugovora

30.04.2023. | 19:13

Čelnici KK Partizan i košarkaš Matijas Lesor su navodno u pregovorima oko novog ugovora.

Nema sumnje da će crno-bijeli uraditi sve što je u njihovoj moći da francuski centar ostane u Beogradu i naredne sezone.

Jedna stvar je jasna kao dan i o tome nema potrebe da se vodi polemika – Lesor igra košarku karijere u Partizanu, piše Sportal.

Pod palicom Željka Obradovića nekadašnji centar brojnih evropskih klubova, između ostalih i Crvene zvezde, za dvije sezone zabilježio je ogroman napredak i trenutno je jedan od najtraženijih igrača u Evropi.

Nema sumnje, za njegove usluge će zasigurno ovog ljeta biti zainteresovan veliki broj evropskih klubova, čak i onih najvećih, ali izgleda da navijači crno-bijelih imaju čemu da se nadaju u tom raspletu situacije.

Naime, kako tvrdi poznati košarkaški novinar Mateo Andreani, Partizan i Lesor se trenutno nalaze u pregovorima oko produžetka saradnje. Navodno, riječ je o produžetku ugovora na više sezona, sa povećanjem plate.

Očekuje nas i više nego zanimljivo ljeto, a vidjećemo da li će Obradović uspjeti da zadrži na okupu kostur ekipe koji je napravio veliki uspjeh i nalazi se nadomak puta na fajnal – for Evrolige u Kaunasu.