Treba da sruši tim sa 11 titula u nizu: Ilić sebe ne vidi u Partizanu

08.06.2022. | 19:12

Jedan od najboljih fudbalera Partizana u njegovoj istoriji trenutno se ne vidi na klupi crno-bijelih, a pred njim će biti težak zadatak u narednoj sezoni.

Saša Ilić ima novi posao. Nakon što je u dramatičnom meču zaustavio Partizan, a zatim raskinuo saradnju sa Čukaričkim, nekadašnji vezni fudbaler preuzeo je CSKA iz Sofije.

Klub iz glavnog grada Bugarske mašta o rušenju Ludogoreca sa šampionskog trona na kojem su već 11 godina, a Ilić tvrdi da im to niko ne može oduzeti. San postoji i treba ga samo sprovesti u djelo.

Perpektivni trener daće sve od sebe da se to desi već u prvoj sezoni u inostranstvu.

“Ludogorec ima 11 titula u nizu, ali nam niko ne može zabraniti da sanjamo kako će CSKA sljedeću sezonu završiti na vrhu. Ne mogu da obećavam trofeje, nisam to radio ni kao igrač, ali ćemo vrijedno raditi. Želio sam da se borim za trofeje, to je bio moj uslov da preuzmem CSKA”, rekao je Ilić.

Saša je na prvoj konferenciji istakao da traži pojačanja na mjestu lijevog beka i još jednog veznog fudbalera, a bilo je riječi i o Partizanu.

“Trenutno ne vidim sebe kao trenera Partizana”, kratko je poručio legendarni kapiten kluba iz Humske, prenosi Mondo.

Podsjećamo, Ilić je rekorder po broju nastupa u crno-bijelom dresu, a Čukarički i srpski fudbal napustio je upravo nakon što je Partizanu “otkinuo” bod u Superligi.