Transfer bomba u Zvezdi: Da li Borjana mijenja legendarni golman?

02.06.2023. | 17:18

Milan Borjan više nije golman Crvene zvezde.

Kao grom iz vedra neba u srijedu je odjeknula vijest da je novi trener Barak Bahar telefonom javio kapitenu da ne računa na njega. A ko će to naslijediti miljenika zvezdaša poslije šest godine dominacije na golu?

Na “Marakani” tvrde da još nemaju nikakav dogovoren transfer na poziciji golmana, a nagađaju ko bi sve mogao da zamijeni Borjana nema kraja.

Jedno ime se još nije pominjalo, a u igri je – Igo Loris!

Slavni francuski golman napustio je Totenhem, ima 36 godina i trenutno traži novi klub. Pojedini izvori s “Marakane” kažu da će Borjanov nasljednik biti neko veliko ime, iskusan u Ligi šampiona, pa da li je to on – Igo Loris?!

Jedno je sigurno, Loris ima više ponuda, logično, s obzirom na to o kakvom golmanu je riječ. Za Francusku je branio na svim velikim takmičenjima, zabilježivši dosad 145 nastupa, dok je na golu Totenhema već 11 godina, navodi Sportal.

U svjetskim medijima ovog jutra se jedan novi klub povezuje s njim – Roma. Međutim, “vučica” neće biti akter Lige šampiona naredne sepone. Ako je Crvena zvezda u nečemu u prednosti, onda je to upravo Liga šampiona.