Tenzije u klubu: Stopiran transfer Ognjena Vranješa u Partizan

05.06.2023. | 13:28

Od transfera Ognjena Vranješa u Partizan u ovom momentu – nema ništa. Zbog halabuke koja se protekle sedmice podigla kada je objelodanjeno da je defanzivac pred potpisom sa crno-bijelima, u Humskoj su “sabrali dva i dva” i riješili da odustanu, jer već imaju tenzičan odnosa sa navijačima, koji su na meču sa Voždovcem pokazali jasno negodovanje zbog mogućeg angažovanja bivšeg fudbalera Crvene zvezde.

Vranješ je trebalo da potpiše ugovor sa Partizanom prošlog ponedjeljka, promocija je bila planirana za sredinu nedjelje, jer je u načelu sve bilo dogovoreno i u tome je učestvovao jedan član sportskog sektora (ime poznato redakciji), iako ostatak kluba nije imao saglasje o angažovanju iskusnog igrača.

Međutim, situaciju su preokrenule poruke najvatrenijih navijača sa južne tribine, u kojima su jasno poručili da ne žele fudbalera u klubu, što je u trenutku zaustavilo čitav proces.

Jer, svjesni su u Humskoj da je iza kluba očajna sezona, da je propuštena velika prilika da se domognu kvalifikacija za Ligu šampiona i da su navijači slovom protiv Uprave još od prošlog ljeta i eliminacije od AEK-a iz Larnake, te da bi dolazak Vranješa samo dolio ulje na vatru i dodatno podigao tenzije.

U međuvremenu i sam igrač je preko posrednika iz jedne beogradske medijske kuće izdao saopštenje, negirajući da je u prošlosti vrijeđao, potom ušao i u verbalnu raspravu preko društvenih mreža sa bišim kapitenom Bojanom Ostojićem, ne birajući riječi što je možda još više uticalo na konačnu odluku o odustrajanju.

Kako se može čuti iz izvora bliskih klubu iz Humske, na kraju je generalni direktor Miloš Vazura preuzeo obavezu na sebe i javio Vranješu protekle nedjelje da Partizan u ovom momentu ipak ne može da ga angažuje, pa su se crno-bijeli okrenuli drugim riješenjima.