Teniski as prekratio vrijeme u avionu: Novak Đoković krišom snimljen kako čita knjigu

18.01.2022. | 20:59

Novak Đoković je u ponedjeljak stigao u Srbiju letom iz Dubaija, nakon 11 dana provedenih u Melburnu, dok je letio za srpsku prestonicu, vrijeme je prekratio čitanjem knjige.

Novaka je u avionu fotografisao jedan od putnika, ali rezolucija nije dovoljno dobra, pa je ostala tajna o kojoj knjizi se radi.

Novak Đoković je poslije 11 dana agonije u Melburnu u ponedjeljak konačno stigao u Beograd, a na aerodromu ga je sačekao brat Đorđe. Đoković će naredne dane provesti u Beogradu, kako je otkrila njegova majka Dijana, a riješio je da ne daje izjave za medije sve do završetka Australijan opena.

U međuvremenu se oglasila i “Tenis Australija” povodom izbacivanja najboljeg tenisera svijeta sa takmičenja. Naime, organizatori Australijan opena priznali su greške u organizaciji i poručili da “duboko žale zbog posljednjih dešavanja, kao i da je ovo lekcija za sve”.

“Želimo jasno da poručimo da poštujemo odluke ministra za imigracije i Federalnog suda. AO 2022 je sada počeo i naš prioritet je oduvijek bio da omogućimo najbolje iskustvo za sve učesnike. Tenis Australija je usko sarađivala i sa Federalnim sudom i sa Vladom Viktorije tokom prošle godine kako bi organizovali da sve bude bezbjedno za igrače, stručni štab i navijače što se tiče korone.

Svjesni smo da su nedavni događaji bili značajna distrakcija za sve i duboko žalimo zbog uticaja koji je imao na sve igrače. Uvijek postoje lekcije koje treba da se nauče, a mi ćemo pregledati sve aspekte naše pripreme i implementacije kako bismo sve informisali o našem planiranju.

Australija ima veliku tenisku tradiciju i divno je vidjeti navijače kako bodre najbolje igrače svijeta i želimo da fokus bude na tome. Radujemo se što su ispred nas nevjerovatne dvije nedjelje tenisa”, navodi se u saopštenju.