Teniserka iz Gradiške ruši rekorde u Španiji VIDEO

10.12.2020. | 22:59

Mlada gradiška teniserka Tea Kovačević napravila je još jedan istorijski uspjeh, potvrdio je to za ”Micro mrežu” Tein otac i trener Marko Kovačević.

Tea je uspjela ono što do sada nikome nije pošlo za rukom, a to je da igra finale u dvije starosne kategorije, za djevojčice do 10 godina (U10) i one godinu dana starije do 11 (U11).

Sportski kompleks na ”Rafael Nadal Tennis Academy Mallorca” sastoji se od čak 45 terena za tenis, a Marko i Tea su oduševljeni ovim ‘nevjerovatnim’ turnirom, baš kako su se oduševili mnogi koji su u proteklih nekoliko dana gledali kako igra teniserka iz Gradiške.

Teini i Markovi snovi se nastavljaju i dalje, kraj se ne nazire, a mlada zlatokosa djevojčica je još jednom pokazala da je najbolji i najljepši ambasador Gradiške u Evropi i svijetu, piše portal Micro Mreža.

Tea je uspjela savladati najtežu protivnicu u svom životu Mireia Sagrista Barmejo (ESP) sa 2-1. Po setovima je bilo 7-6, 4-6, 6-3 – U11 kategorija.

https://www.facebook.com/micromreza/videos/685940875400216

”Ovo što sam gledao danas, punih 2 sata i 58 minuta je nešto najteže u životu što sam doživio. Ja ne znam otkud Tei ovolika fizička i mentalna snaga da se izbori za pobjedu nad ovako mudrom i vrhunskom igračicom”, napisao je Marko nakon ovog meča.