Tek što je završio karijeru: Aguero može da bira, ima četiri ponude

19.12.2021. | 11:55

Čuveni argentinski fudbaler Serhio Aguero objavio je ove nedjelje da zvanično završava igračku karijeru, sve pošto se prije mjesec dana srušio na utakmici Barselone.

Aguero je sa samo 33 godine morao da ostavi fudbal, zbog srčanih problema, iako je djelovalo da može još mnogo toga da mu pruži. Bez obzira na prevremenu penziju, Aguero će sigurno ostati u fudbalu, na ovaj ili onaj način, a u prilog tome govore i ponude za posao koje već dobija.

Kun Aguero je dobio već četiri ponude za posao, a trenutno je najbliži tome da postane “globalni ambasador” Mančester sitija, kluba za koji je nastupao sve do ovog ljeta.

Ostavio je dubok trag na “Etihadu” pošto je postigao čak 260 golova za deset sezona u dresu “građana”, a svakako je najpoznatiji pogodak u 93. minutu meča protiv Kvins park rendžersa 2012. Tada je u posljednjim trenucima meča donio šampionski pehar Sitiju.

Ipak, nije to i jedina ponuda koju ima. Pored uloga “ambasadora” klubova za koje je igrao, priča se i o povratku u Argentinu gdje bi želio da počne da se bavi trenerskim poslom.

Tokom karijere je sarađivao sa sjajnim trenerima, pa bi to bio prirodan tok, ali vidjećemo šta će Aguero izabrati, prenosi Mondo.

Oznake: Kraj karijere, Posao