Tegeltija potvrdio: Evo ko će biti novi predsjednik Borca

15.01.2024. | 12:13

Fudbalski klub Borac iz Banjaluke 22. januara dobiće novog predsjednika, pa će tako na mjesto Milana Tegeltije doći Goran Lukić dosadašnji član Upravnog odbora ovog kluba.

Ovu informaciju na svom profilu na društvenoj mreži “X” potvrdio je i dosadašnji predsjednik Borca Tegeltija.

“Imenovanjem Gorana Lukića za novog predsjednika Borca nastaviće se kontinuitet rasta kluba. Njegov doprinos kao člana uprave bio je ogroman i siguran sam da će moj prije svega prijatelj, kao budući predsjednik, ostvariti sve ciljeve koje smo zajedno zacrtali”, naveo je Tegeltija.

Podsjećamo, Tegeltija je krajem prethodne godine najavio svoje povlačenje sa mjesta predsjednika Borca, istakavši da je ovaj banjalučki klub napravio određeni iskorak u proteklom periodu, nakon čega je potrebna nadogradnja u vidu profesionalnog predsjednika kluba kojem bi to bio jedini posao, a što tada nije bio slučaj.

“Za mene je velika čast i zadovoljstvo biti predsjednikom Velikana iz Platonove, međutim isto tako činjenica je i da je zaista i za mene izuzetno zahtjevno voditi Klub kao dodatnu aktivnost, od čega niti sam bježao niti bježim i spreman sam i dalje to da radim ali sam svjestan i vlatitih ograničenja zbog te činjenice koja prati svakog ko je predsjednik Kluba na taj način, zbog čega smatram da je ova ideja sigurno vrijedna razmišljanja i razgovora u rukovodstvu našeg Kluba. U svakom slučaju Aj Borac”, napisao je tada Tegeltija na društvenim mrežama.