Tegeltija najavio još jednu “bombu” u Banjaluci: Uvjeren sam da će se naši navijači obradovati

19.07.2023. | 15:08

Banjalučani su drastično promijenili tim u odnosu na prošlu sezonu, ali po riječima predsjednika “crveno-plavih” Milana Tegeltije, prelazni još nije završen u Platonovoj.

Čak 13 novih fudbalera stiglo je ovog ljeta u Borac, ali čini se da prelazni rok za “Velikana iz Platonove” još nije završen.

“Crveno-plave” pojačala su trojica Kolumbijaca, od kojih je posljednji Đanfranko Penja. Prije njega stigli su Hose Rikardo Kortes i Sebastijan Erera Kardona, kao i Milan Makarić, Slobodan Đekić, Roslan Barski, Ranko Jokić, Nemanja Mihajlović, Maks Juraj Ćelić, Vasilije Terzić, Damir Hrelja, Zoran Kvržić i Stefan Fićović.

Ipak, čini se da bi tu nije kraj i da bi do zaključenja prelaznog roka tim Vinka Marinovića mogao da bude ojačan još jednim igračem, i to u veznom redu. Ovo je najavio predsjednik Banjalučana Milan Tegeltija.

“Ovaj prelazni rok ćemo zaključiti dovođenjem još jednog veznog igrača. Dajemo sve od sebe da se to desi što prije, kako bismo ga mogli registrovati za dvomeč sa Austrijom, ali ako se to i ne desi, igrača ćemo imati za sljedeće kolo Evrope, ako prođemo, a za prvenstvo sigurno!”, poručio je Tegeltija, prenosi Mondo.

Prvi čovjek Borca smatra da će navijači sasvim sigurno biti zadovoljni dovođenjem ovog fudbalera.

“Uvjeren sam da će se mnogi naši navijači obradovati našim zaključnim transferom u ovom prelaznom roku”, dodao je Tegeltija.

Banjalučane danas od 20 časova na stadionu “Karađorđe” u Novom Sadu očekuje provjera protiv Vojvodine.