Tegeltija donio dobre vijesti za navijače: Ulaznice za utakmicu u Beču možda dostupne i u Banjaluci

10.07.2023. | 11:54

Milan Tegeltija donio je dobre vijesti za sve navijače Borca.

Ulaznice za prvu utakmicu drugog kola Lige konferencija između Austrije i Borca, koja se igra 27. jula u Beču, mogle bi da se nađu u prodaji i u Banjaluci!

Najavio je ovo, u razgovoru za Srpskainfo, predsjednik banjalučkog premijerligaša Milan Tegeltija, istakavši da očekuje da crveno-plavi na “Đenerali Areni” imaju veliku podršku.

“Mislim da ćemo uspjeti organizovati da se fond od 1.200 karata za gostujuće navijače u Beču mogu kupiti u Banjaluci u našem klubu i preko predstavništva Republike Srpske u Beču jer zaista postoji ogroman interes naših navijača za tu utakmicu. Od same utakmice očekujem da će biti teška jer svi smo svjesni kvaliteta Austrije Beč. Ono što očekujem od igrača je da na tim utakmica daju maksimum, da odigraju muški i disciplinovano sa vjerom u sebe pa šta bude”, istakao je prvi čovjek Banjalučana.

Tegeltija navodi da je Borac uradio veliki posao u prelaznom roku, ali da isti još uvijek nije završen, prenosi Mondo.

“U narednim danima očekujem da se ekipi pridruži još jedan napadač jer smo na toj poziciji deficitarni i eventualno još jedan vezni igrač s čim bi smo okončali prelazni rok. U svakom slučaju biće potrebno vrijeme da se igrači međusobno upoznaju i uigraju. To je proces koji se ne može preskočiti i za koji je potrebno strpljenje, ali sam siguran da će, kada se ekipa kompletira i uigra, Borac imati znatno jaču ekipu nego onu od prošle godine. A i sa onom od prošle godine smo ostvarili drugo mjesto na tabeli, tako da vjerujem da će ova nova ekipa moći da napravi taj dodatni iskorak u prvenstvu kojeje naš prioritet za ovu sezonu”, rekao je Tegeltija, izrazivši zabrinutost činjenicom da je čak šest igrača Borca u ovom trenutku povrijeđeno.