Svađa u studiju zbog Jokića: Čuveni hejter se propisno izblamirao

09.06.2023. | 08:41

Godinama unazad, srpski košarkaš Nikola Jokić ne prestaje da nas iznenađuje sa maestralnim partijama u NBA ligi, dominira konstantno, a protivnici jednostavno ne pronalaze prava rješenja kojim bi stali na put ovom vrhunskom košarkaša.

Širom svijeta, Jokić ima veliki broj “fanova”, ali isto tako, s vremena na vrijeme iskoči i po neki “hejter” sa namjerom da umanji sve ono što Srbin radi u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu.

Poznati NBA novinar Stiven A. Smit važi za jednog od njih, nekoliko puta do sada je kritikovao Jokića, a sada je rekao da Srbin nema igru iz “posta”, zbog čega mu se smije cijeli svijet.

“Jokić nije poznat kao neko ko dominira iz post igre”, kazao je Smit, i potom dodao da to nije “njegova igra”.

Brzo mu je odgovorio Džej-Džej Redik koji je Smitu na najbolji mogući način “zapušio usta”.

“Stivene, mi imamo podatke za proteklih 10 godina. Da li ti znaš šta je najuspješnija akcija na protivničkom dijelu terena u proteklih 10 godina, širom čitave NBA lige? Post igra Nikole jokića”, kazao je Redik.

Smit je onda pokušao da se “opere”, ali to mu nije pošlo za rukom.

“Gledaj, Nikola Jokić ima predivan dodir, dosta me podsjeća na Kevina Mekhejla i Šakila O'Nila, ali, razumiješ šta je razlika? Mekhejl je bio nešto posebno, bio je dominantan, takođe i Šek, on je bio na drugom nivou sasvim”, dodao je Smit.

Oznake: Nikola Jokić