Suze fudbalskog svijeta! Sahrana Mihajlovića: Došao kompletan tim Lacija VIDEO

19.12.2022. | 11:13

Legendarni fudbaler i trener Siniša Mihajlović biće danas sahranjen u Rimu.

Na sahranu je došao i kompletan tim Lacija.

Na trg je stigao i kovčeg sa tijelom preminulog Siniše Mihajlovića. Opelo će da drži vladika Andrej a trenutno porodica prima saučešće od brojnih prijatelja .

RAI 1, vodeća televizijska stanica italijanske medijske kuće, direktno prenosi sahranu Siniše Mihajlovića, sa specijalnom emisijom posvećenom dostignućima legendarnog fudbalera.

Navijači italijanskih i srpskih klubova, za koje je Mihajlović nastupao, su u suzama. Kao da niko ne vjeruje da više neće gledati njegov osmijeh na terenu.

Porodica preminulog Siniše Mihajlovića stigla je u kapelu u Rimu gde se veliki broj ljudi okupio kako bi ispratio fudbalskog velikana.

Supruga Arijana držeći se za ruke sa sinovima i u pratnji ćerki, u crnini, pristigla je na groblje bazilike svete Marije Anđela i Mučenika na trgu Esedra. Sa njima je došao i kum Tanjga.

Podsjetimo, porodica se emotivnim porukama oprostila od svog muža, oca.

Na sahranu su došli gotovo svi saigrači iz zlatne generacije Crvene zvezde. Tu je i kum Miroslav Tanjga, kao i Dejan Stanković. U Rimu su i saigrači iz reprezentacije, predstavnici Fudbalskog saveza Srbije na čelu sa Nenadom Bjekovićem i Draganom Stojkovićem, kao i deelegacije Fudbalskih klubova Crvena zvezda, Partizan i Vojvodina.

Sahrani prisustvuju i čelnici gotovo svih klubova u kojima je Mihajlović nastupao tokom karijere, a trg je premali da primi sve one koji žele da odaju počast legendi svjetskog fudbala.