Supruga tražila razvod braka: Brazilac počeo štrajk glađu u zatvoru

17.03.2023. | 19:34

Pri samom dnu je slavni brazilski fudbaler Dani Alveš (39) koji se od kraja prošle godine nalazi u zatvoru zbog optužbi za silovanje jedne 23-godišnje djevojke u noćnom klubu u Barseloni.

Od tada, njegov život se pretvorio u pakao.

Sama činjenica da je u zatvoru zbog teškog djela koje mu se stavlja na teret, je već po sebi dovoljno mučno po Alveša, kojeg je u međuvremena napustila i supruga Žoana Sans. Ona je nedavno i putem svog Instagrama obnarodovala, uz riječi tuge, da se razišla od Alveša za kojeg će, kako je napisala, “uvijek biti tu samo u drugačijoj ulozi”.

Alveš je, prema navodima brazilskih medija, teško podnio ovaj udarac, i od ponedjeljka, kada mu je supruga lično saopštila da se razvodi od njega, odbija da jede u zatvoru u kojem se nalazi.

Prema navodima brazilske emisije Cuatro al día, bivši reprezentativac Brazila je sada u teškom emotivnom i psihičkom stanju, sve ga je stiglo, te je svih ovih dana proveo bez obroka.

Ovaj portal dalje prenosi, pozivajući se na izvore bliske igraču, da je Alveš u stanju poptunog rastrojstva, da je razdražljiv i vrlo nervozan zbog odluke Žoane da se raziđe od njega. Sjedi sam zaključan u ćeliji i ne želi da komunicira sa bilo kim, prenosi Telegraf.