Supruga Siniše Mihajlovića se slomila: Znali smo kada će umrijeti, ali njemu nismo rekli

21.01.2024. | 20:24

Prošlo je nešto više od godinu otkako je preminuo Siniša Mihajlović, legendarni fudbaler više klubova u Italiji, kao i Crvene zvezde, ali i srpske reprezentacije.

Dani prolaze, ali, sjećanje na ovog čovjeka teško da će ikada umrijeti. Njegova supruga stalno misli na njega, a i na društvenim mrežama je gotovo svaka njena objava posvećena njemu.

Ona je gostovala u jednoj emisiji na italijanskoj televiziji, kada je pričala o njemu.

Arijana u velikoj ispovjesti nije mogla da zaustavi suze, pa se slomila pred kamerama i zaplakala.

– Pričala sam sa djecom i zajedno smo odlučili da Siniši ništa ne kažemo. To je bio veliki šok za nas zato što smo posljednji mjesec njegovog života znali, da će uskoro umrijeti, a on o tome ništa nije znao. Bilo je veoma bolno pretvarati se kao da se ništa ne dešava, i za mene i za moju djecu, oni su mnogo propatili zbog toga i još uvijek pričaju o tome – poručila je Arijana u emisiji na Verisimo TV i dodala:

– To je bila prelijepa i velika ljubav i srećna sam bez obzira na sve što se desilo, da sam imala tu čast i privilegiju da provedem 27 godina sa tako divnom osobom. Želim da kažem svojoj djeci da ih mnogo volim i da su oni moja snaga. Da nije bilo njih, ne bih mogla da nastavim dalje – zaključila je Arijana, prenosi Blic.