Supruga Milana Borjana odgovorila navijačima Hrvatske: Nije da nemam iskustva sa tim

28.11.2022. | 10:09

Supruga golmana kanadske reprezentacije i Crvene zvezde, Snežana Borjan oglasila se putem društvenih mreže nakon što se navijači Hrvatske na sinoćnjoj utakmici protiv Kanade vrijeđali nju i njenog supruga.

Borjan je od starta bio na meti navijača Hrvatske koji su ga nazivali ustašom (odgovorio im sa dizanjem tri prsta), a nije bila pošteđena ni njegova supruga.

“Slušala sam skandiranje svog imena na Svetskom prvenstvu! Nije da nemam iskustva sa tim, ali nisam očekivala da će se moje ime oriti na Kalifa stadionu na Svetskom prvenstvu! Woow! Nema te agresije, nacionalizma i primitivizma od ovog zagrljaja i ovolike ljubavi”, napisala je Snežana na Instagramu, uz objavljenu fotografiju sa sinom.

Tu se nisu zaustavili, Borjanova je reagovala to što su neki objavili i brojeve telefona bračnog para na mrežama. Ona je objavila niz gnusnih poruka koje su primili “Nisam Livaja, ali znam i ja zabiti”, pa sve do “Hoće li Milan traktorom do Beograda?”, aludirajući na akciju Oluja u kojoj je Borjanova porodica protjerana iz Hrvatske.

“Ok, pobedili ste, vređali celu utakmicu. Koja je poenta da ste na Fejsbuk izbacili naše brojeve telefona i zovete nas celu noć i šaljete poruke, vređate? Instagrame ste nam blokirali najstrašnijim uvredama. Koliko ste bolesni i zadojeni mržnjom. Svako normalan bi slavio pobedu, a vi živite i slavite mržnju – poručila je Snežana Borjan.