Sukob mišljenja u klubu: Ima li Salihamidžić “posljednju riječ” u Bajernu

25.10.2022. | 20:18

Sportski direktor Bajerna iz Minhena, Hasan Salihamidžić izjavio je da njegov klub sigurno neće dovesti napadača u zimskom prelaznom roku, što je drugačiji stav od onog koji imaju Uli Henes i Oliver Kan.

Henes je ranije istakao kako Bajern u januarskom prelaznom roku mora pronaći igrača koji će nadomjestiti odlazak Roberta Levandovskog u Barselonu, što je transfer koji se izuzetno osjeti u igri “Bavaraca”, dok je Kan najavio da će tokom zimskog prelaznog roka ovaj klub dovesti pojačanje u napad.

Ipak, Salihamidžić je nešto drugačijeg mišljenja i pohvalio je mladog Matisa Tela.

“Imamo mladog Matisa Tela. On je naš napadač i trenutno nam ne treba niko drugi”, rekao je Salihamidžić, koji je tako rekao šta planira uraditi u januarskom prelaznom roku, odnosno šta neće uraditi u kontekstu dovođenja novog napadača.

Tel ima samo 17 godina, ali ove sezone nije u prvom planu trenera Bajerna i igrao je na samo devet mečeva, u kojima je postigao dva pogotka.

Mediji u Njemačkoj, prenoseći informaciju o različitim stavovima glavnih ljudi Bajerna, kažu da bi januarski prelazni rok mogao pokazati “čija je zadnja” u klubu, prenosi “Klix”.