Stižu velikani košarke: Počela prodaja ulaznica za spektakl povodom 50 godina KK Igokea m:tel

01.09.2023. | 21:30

Ulaznice za košarkaški spektakl, koji će u Banjaluku i Laktaše od 6. do 10. septembra donijeti vrhunsku igru, zvijezde i magiju ovog sporta, puštene su u prodaju danas, 1. septembra, kako je i najavljeno.

Internacionalni košarkaški turnir povodom obilježavanja 50 godina kluba, održaće se na centralnom terenu Nacionalnog teniskog centra u Banjaluci, koji će specijalno za ovu priliku biti prenamijenjen za vrhunske košarkaške mečeve, te u Sportskoj dvorani u Laktašima, a na njemu će pored domaćina, igrati gorostasi evropske košarke, KK Partizan Mozzartbet, KK CSKA, KK Turk Telekom, KK Galatasaray NEF, KK Hapoel Jerusalem, a na parketu u Banjaluci zaigraće i veterani kluba sa veteranima prijateljskih klubova.

Ulaznice je moguće kupiti na tri prodajna mjesta – u Nacionalnom teniskom centru svakog dana od 10 do 20 časova, u kafe baru u Sportskoj dvorani u Laktašima i restoranu ‘Agape’ (RK ‘Boska’) svakog dana od 8 do 22 časa. Cijena standardne dnevne ulaznice po zonama tribina (za sve utakmice tog dana) iznosi 20 KM, dok se VIP ulaznice mogu kupiti po cijeni od 80 KM.

Oznake: Igokea, Prodaja, Ulaznice