Stiže prvo pojačanje: Crvena zvezda sprema tim za Ligu šampiona

22.12.2022. | 11:12

Crvena zvezda sprema tim za Ligu šampiona! Beograđani imaju veliku prednost u prvenstvu Srbije a titula donosi direktan plasman među elitu.

Zbog toga uprava Crvene zvezde želi da već na proljeće napravi tim sposoban da igra elitni rang takmičenja. Prvi veliki posao je napravljen. Defanzivac Uroš Spajić je dogovore i do nove godine potpisaće ugovor na tri godine.

U Zvezdi imaju ponude za Aleksandra Dragovića i Strahinju Erakovića i jedan od ovih igrača će sigurno da napusti klub ostaje samo da se vidi da li u zimskoj ili ljetnjem prelaznom roku što bi donijelo dodatni novac u klub

Spajić je završen i biće na raspolaganju treneru Milošu Milojeviću, dok je situacija mnogo komplikovanija u slučaju druge Zvezdine želje Nemanje Maksimovića.

Vezista Hetafea želi da dođe u Beograd, ali njegov klub traži 5.000.000 evra, a to je previše za beogradske crveno-bijele. Maksimovićev ugovor ističe tek na leto 2024, Hetafe se za sve pita.

S druge strane, Edmund Ado je poslije godinu dana natezanja sa Šerifom sada konačno blizu Zvezde. Drugačiji je tip igrača od Maksimovića. Mada bi vjerovatno značio rastanak sa Sekuom Sanogom. Najveća nedoumica trenutno vlada oko imena novog špica, jer nije tajna da se prate brojni napadači, ali jeste pitanje koga će Zvezda uspjeti da privuče. U opticaju je bilo nekoliko igrača iz Rusije međutim dogovor nije postignut jer su klubovi tražili previše novca.