Stiže nova “desetka”: Jubilarno deseto pojačanje pred Humskom

22.08.2023. | 21:44

Doskorašnji kapiten turskog Ankaragučua Gajas Zahid postaće novi fudbaler Partizana.

Ne staje Partizan sa pojačanjima u ljetnom prelaznom roku, žele crno-bijeli, svjesni činjenice da im prošlosezonski tim (na okupu nekoliko godina) nije imao dovoljan kvalitet, da je prezasićen i star, osvježenje i ubrzanje u svim linijama, pa su poslije devet pojačanja u svim linijama tima “pikirali” i deseto i to, simbiolično kao i sam broj, organizatora igre Gajasa Zahida.

Doskorašnji kapiten Aknaragučua stiže u Humsku kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa turskim klubom, a nije želio novi i, gledajući karakteristike, mogao bi da bude kapitalno pojačanje za tim Igora Duljaja.

Zahid u Beograd stiže večeras, a sutra će obaviti lekarske preglede i potpisati trogodišnji ugovor. Crno-beli neće moći ipak sutra da ga povedu sa ekipom u Dansku. Mada, valja napomenuti da igrač dolazi iz punog treninga, pošto je sa jednom od ekipa iz Osla prošao kompletne pripreme I sve vrijeme održavao formu navodi Telegraf.

Zahid je inače rođen i odrastao je u Norveškoj, čiji pasoš i poseduje, a u pomenutoj zemlji se u potpunosti i fudbalski školovao. Počeo je u Klemetsrudu i Valerengi, gde je poitpisao i prvi profesionalni ugovor.