Stigao potvrdan odgovor: “Bardojani” na startu biciklističke trke “Beograd-Banjaluka”

“Bardojani”, jedan od najboljih italijanskih biciklističkih timova, potvrdio je učešće na 15. trci “Beograd-Banjaluka” koja će biti održana u posljednjoj sedmici aprila, saopšteno je iz Medija tima ove trke.

Direktor trke Vladimir Kuvalja izrazio je zadovoljstvo zbog potvrde dolaska jednog od najboljih italijanskih timova u istoriji, te dodao da organizacija ubrzano radi na određivanju etapa trke.

On je rekao da su Beograd i Banjaluka sigurni, kao i Šabac i Vlasenica, koja će treću godinu u nizu ugostiti karavan.

“Krajem sedmice idemo na pregovore u Bijeljinu i vjerujemo da ćemo se sa našim stalnim partnerima brzo dogovoriti. U igri su još Prnjavor, Teslić, Derventa, Gradiška, gradovi sa kojima imamo odličnu saradnju”, naglasio je Kuvalja.

Jedan od najboljih italijanskih biciklista Đovani Viskonti rekao je da je i u Banjaluci cilj pobjeda.

“Nadam se da će publika od Beograda do Banjaluke moći da prati trku, jer će nam podrška biti vjetar u leđa”, rekao je Viskonti, inače pobjednik dvije etape na “Điro d Italija” i najbolji brdski vozač ove trke 2015. godine.

Sportski direktor tima Luka Amorielo napomenuo je da im je, pored rezultata, glavni cilj da od najboljih mladih italijanskih vozača stvore buduće šampione.

Ostavite komentar: