Stanković više neće biti trener Sampdorije: Hvala navijačima, išli smo u samoubilačku misiju

Srpski trener, Dejan Stanković, napustiće Sampdoriju na kraju sezone.

Klub iz Đenove u posljednjem kolu gostovao je Napoliju nakon čega Stanković više neće voditi ovaj tim koji će naredne sezone igrati u Seriji B.

“Ovo će da bude moja posljednja utakmica na klupi Sampdorije. Neću biti ovdje sljedeće sezone. Bila je ovo veoma teška sezona sa svake tačke gledišta. S jedne strane cilj je bio pokušaj da se Sampdorija spasi ispadanja u Seriju B. Spas kluba bio bi pošten prema svim navijačima. Ovdje sam naučio kako da volim i kako da branim klub. Želim da se zahvalim svima koji su bili uz nas”, rekao je Stanković i dodao:

“Nikada neću da zaboravim ovih osam mjeseci. Navijači su bili zračak sunca u beskrajnom tunelu. Sa profesionalne tačke gledišta situacija u klubu se dosta pogoršala od mog dolaska. U decembru je već bilo teško zatvaranjem “pijace”. Bio sam razočaran, išli smo u samoubilačku misiju”.

Zahvalio se nekadašnji trener Crvene zvezde svim saradnicima u Đenovi.

“Hvala mom stručnom štabu, svim divnim ljudima koje sam upoznao. Hvala igračima, bilo je teško ali zajedno smo živjeli i bili ujedinjeni do kraja. Tako mi je žao. Profesionalac sam, poštovao sam dres i klub”, zaključio je Stanković.

Ostavite komentar: