Stanković poslije eliminacije od Makabi Haife: Neopisivo veliko razočaranje, detalji presudili

23.08.2022. | 23:40

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je nakon remija sa Makabijem i neuspjeha plasiranja u Ligu šampiona, da ostaje velika žal, da ekipa nije imala sreće, ali da se okreće Ligi Evrope i domaćem prvenstvu.

Šampion Srbije nije uspio da se plasira u grupnu fazu Lige šampiona, pošto je odigrao neriješeno u Beogradu sa Makabijem (2:2).

“Jedna ogromna žal, ovaj momenat je neopisiv. Propuštena je velika prilika. Do tog gola u posljednjoj sekundi prvog poluvremena, sve je išlo okej. Taj gol je uticao na nas u nastavku. Do tog momenta smo igrali meč koji smo zamislili da će biti takav”, prvi su utisci trenera Zvezde nakon meča.

Stanković je naveo da su detalji riješili meč.

“Nesrećno napravljen i onda odbranjen penal, imali smo prinudne izmjene i onda autogol u 90. minutu, ne može to sve da se opiše. Ne znam šta bih rekao, trenutno su emocije pomiješane i ostaneš bez riječi u momentu. Od velikih očekivanja, dolaze velika razočarenja. Propuštena je ovakva prilika, ovakvi navijači, ja ovo ne pamtim, išlo je sve kako treba, detalji odlučuju utakmice i nama su ti detalji presudili.

“Ne znam da li ide bolja ekipa, možda konkretnija, koja je uspjela da se vrati u život dva puta. Ipak, idemo u jako takmičenje, a imamo prvenstvo koje vodi u Ligu šampiona”, zaključio je Stanković.