Stanković kroz suze o Mihajloviću: Šaljem mu ljubav i podršku

01.04.2022. | 18:12

Siniša Mihajlović je mnogo toga puta pokazao kakav je lav. I više od toga. Čovjek koji je preživeo mnogo toga na svojim plećima je ponovo na životnom terenu. I to na onom na kojem je već pobijedio.

Bolest se vratila, ali je Miha borac. To zna i jedan od njegovih najboljih prijatelja Dejan Stanković koji je rekao da je uz njega i da će ga posetiti čim bude imao prilike zbog obaveza sa Crvenom zvezdom.

“Svi znate koliko Siniša kao čovjek u mom životu predstavlja jednu ozbiljnu ličnost i figuru. O tom problemu nisam želio da pričam, a znao sam kada se to desilo. Onda možete da zamislite da to nosiš u sebi i da te to boli. Ne mogu da nađem prave riječi da se to opet dešava, a poznavajući Sinišu znam da će biti duplo jači u toj borbi nego što je bio prvi put. Kao što je sam rekao “igraću u naprijed”, u naprijed će gledati da sve uradi da se ne bi došlo do ozbiljnijih posljedica, kao što je to bilo prvi put”, počeo je Stanković.

Takođe, istakao je da želi da ode do njega.

“On je spreman na sve što ga očekuje. Pričali smo dosta, imali smo jaku bitnu utakmicu kada sam saznao to jutro i kada mi je rekao. Pogodilo me je jako i dosta je stresno, ali sigurno da je njegovoj familiji i najbližima mnogo gore. Samo oni znaju kroz šta je Siniša direktno prolazio, jer su bili pored njega. Sem ljubavi i poštovanja prema njemu i misli koje imam, to je jedino što mogu da mu pošaljem. Gledaću da što prije da odem do Bolonje da ga vidim. Šaljem mu puno ljubavi i mnogo podrške”, rekao je Stanković, prenosi SportBlic.