Stanković i Borjan “pred fizičkim obračunom”: “Pravi zemljotres” u svlačionici Zvezde

16.12.2021. | 15:42

Trener zamjerio fudbalerima na neprofesionalnom odnosu u meču protiv Surduličana, kapiten mu odgovorio da “ribanje” nije na mjestu.

Kiks Crvene zvezde protiv Radnika na Marakani u ponedjeljak izazvao je pravi zemljotres u svlačionici četvorostrukog uzastopnog šampiona Srbije.

Prema saznanjima Kurira došlo je do verbalnog sukoba, a potom i svađe između trenera Dejana Stankovića i kapitena Milana Borjana. Velike tenzije, višak adrenalina, interesovanje Sampdorije i Udinezea za Zvezdinog trenera i gubitak već upisanih bodova pred kraj prvog dijela sezone uslovili su velike tenzije u Crvenoj zvezdi.

Kuljao je bijes iz Dejana Stankovića koji nije mogao da oprosti sebi, ali ni fudbalerima na neplaniranom kiksu protiv Surduličana na stadionu “Rajko Mitić” (1:1).

Da zlo bude veće, Radnik je nedavno pobijedio crveno-bijele u Surdulici, tako da im je u prvom dijelu sezone otkinuo čak pet bodova. Previše. Od ekipe koja se bori da ne ispadne i koja bi bez tih pet bodova bila posljednja u ligi.

Došlo je i do nekih oštrijih riječi, nije ih birao Stanković.

Kapiten Milan Borjan koji ima veliki autoritet u svlačionici kao kapiten je odgovorio šefu ispred igrača i objasnio da “ribanje” nije na mjestu. Kao epilog cijele situacije, dogodilo se da je Milan Borjan ispao iz kombinacije za današnju utakmicu protiv TSC u Bačkoj Topoli, piše Kurir.