Šta se krije iza svega? Vranješ razbio telefon službenom predstavniku Borca, pa se oglasio

22.10.2021. | 11:41

Kapiten Borca Stojan Vranješ po izlasku iz igre na utakmici između Borca i Tuzla sitija razbio je telefon službenom predstavniku banjalučkog kluba.

U posljednja tri kola Premijer lige Bosne i Hercegovine banjalučki Borac upisao je isto toliko remija, a svaka od utakmica je završena rezultatom 1:1. Igrali su igrači “Velikana iz Platonove” na domaćem terenu protiv Željezničara i Tuzla sitija, te protiv Leotara u Trebinju.
Na posljednjoj utakmici odigranoj u srijedu protiv Tuzlaka trener Borca Nemanja Miljanović u 76. minuti izveo je iz igre Stojana Vranješa, a na teren poslao Panajotisa Moraitisa nakon čega je kapiten banjalučkog kluba ljutito po dolasku na klupu razbio telefon službenog predstavnika kluba Nemanje Dojčinovića.

Vranješ se nakon utakmice oglasio putem svog “Instagram” profila, napisavši: “Moja ljubav prema klubu je puno veća od vaše mržnje prema meni”.

“Faktor” piše da je Vranješ zamijenjen odlukom ljudi koji nisu dio stručnog štaba Borca, te da je Miljanović morao da prati takva uputstva, a kako će se to odraziti na kapitena banjalučkog tima i saigrače vidjećemo u narednom periodu.
Borac će već u nedjelju ponovo odmjeriti snage s Tuzla sitijem, ovoga puta u Tuzli, od 19:30 časova.