Srpskog igrača koštao odlazak na žurku: Maksimalna novčana kazna za Ranđelovića

09.11.2020. | 18:36

Olimpijakos kažnjava, razlog je odlazak na žurku. Kako je objavio grčki tim, Lazar Ranđelović, Ruben Semedo i Bruno Felipe, moraće da plate maksimalne novčane kazne koje su dozvoljene pravilima kluba jer su prisustvovali žurci.

Inače, sav novac biće doniran u humanitarne svrhe zdravstvu Grčke.

Privatna žurka je održana u jednom hotelu u Atini, na njoj je bilo oko 30 ljudi, između ostalog i trojica igrača Olimpijakosa. Prema dostupnim informacijama, 24-godišnja žena je uhapšena kao organizator cijelog tog događaja.

Razlog svemu je neodgovorno ponašanje u vrijeme pandemije korona virusa, u momentu kada država ima povećan broj zaraženih koronom.

Za sada se ne zna kolika će konkretno biti kazna za pomenutu trojicu igrača, te da li će konsekvence biti samo novčane.

Ranđelović se do sada u dresu Olimpijakosa isticao isključivo dobrim igrama kojim je zaradio i novi ugovor, a golom je donio Pirejcima i Kup Grčke. Igra dobro i to mu je čak donijelo i poziv u reprezentaciju Srbije za meč protiv Škotske, piše Mozzartsport.

Nije se do sada pojavljivao u ovakvom kontekstu u grčkim medijima, već isključivo sportskim umijećem i zalaganjem.

Imao je odličan start sezone i stekao je povjerenje kod trenera Pedra Martinsa. Grčki mediji navode da je Ranđelović dodatno sazreo i ističu njegovu eksplozivnost u igri. Ranđelović je u Olimpijakos prešao iz Radničkog iz Niša, a prema informacijama sajta transfermarkt, aktuelni ugovor mu ističe 30. juna 2023. godine.