Srpski vezista odlučuje: U Laciju vjeruju da će Sergej produžiti ugovor

03.02.2023. | 12:50

Srpski vezista Sergej Milinković Savić ima još nešto manje od godinu i po dana ugovora sa Laciom. Ako Rimljani žele da ga prodaju onda će to morati da urade predstojećeg ljeta i do tada će morati da znaju da li Sergej želi da produži ugovor.

Sportski direktor Igli tare međutim vjeruje da bi Sergej mogao da ostane u klubu. Nekadašnji albanski fudbaler je pred meč Lacija i Juventusa u četvrtfinalu Kupa pričao o obnavljanju ugovora Lacija i Milinković Savića.

„Sve će se riješiti u pravom trenutku. Da li će igrači sumnjati oko potpisivanja ugovora? Dobra stvar je da ja nikada ne čitam ono što se piše po štampi tako da se ne bavim time ‘ako’ i ‘ali’. Znam kako stvari stoje i miran sam. Da li imam vjeru? Uvijek“, rekao je Igli Tare.

Sergej nije igrao od početka meča protiv Juventusa pa je ušao tek u 59. minutu. Inače baš se često pričalo ranije da bi baš Juventus mogao da dovede Sergeja. Ove sezone Milinković Savić je na 19 utakmica u Seriji A dao četiri gola i imao je osam asistencija, prenosi Sportklub.