Srpski košarkaš zaplesao nasred ulice: Ovako Nikola Jokić “reguliše” saobraćaj VIDEO

27.08.2023. | 15:00

Nakon odluke da se odmori od zahtjevne sezone i preskoči Svjetsko prvenstvo, Nikola Jokić je očigledno iskoristio svoje slobodno vrijeme za opuštanje na svoj način.

Međutim, ovaj njegov pristup opuštanju je izazvao različite reakcije, čak i među njegovim obožavaocima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sportmaniak (@sportmaniak__)

Posljednje vijesti stižu sa ulica Sombora, gdje je ovaj talentovani košarkaš viđen kako se zabavlja uz trubače – nasred ulice. Čini se da se Jokić u potpunosti predao ritmu muzike i đuskanju, toliko da je čak zaustavio saobraćaj oko sebe.

Snimak koji se pojavio na društvenim mrežama u nedjelju jasno prikazuje ovu situaciju. Nekoliko automobila čekaju da prođu dok je on uživao u trenutku.

Prolaznici nisu propustili priliku da zabilježe ovu neobičnu scenu. Kamere mobilnih telefona su bile uperene ka ovom prizoru, i oni su zabilježili trenutak kada su prijatelji došli i sklonili Jokića sa ulice, pružajući mu pomoć dok je, kako se čini, bio pod uticajem alkohola.

Kao što su podijeljena mišljenja oko njegovog otkaza reprezentaciji, tako su podijeljeni stavovi i oko ove situacije, a jedan komentar ispod videa može da ponese titulu najzanimljivijeg, navodi Sportal.

Komentator je poručio da to Jokić slavi pobjedu Srbije nad Kinom.