Srpski as još nije u top formi: Trener Ajntrahta istakao da Jović nije doveden da bude rezerva

05.02.2021. | 17:48

Trener Ajntrahta Adi Hiter rekao je da Luka Jović nije doveden u klub da bude rezervni igrač, ali da do kraja sezone ima dovoljno vremena da se to promijeni.

Ajntraht u nedjelju gostuje Hofenhajmu u Bundesligi, a navijače “orlova” i medije je zanimalo hoće li od prvog minuta u napadu igrati Jović i Andre Silva.

Portugalac je u sjajnoj formi i postigao je 16 golova u Bundesligi, a Ajntrah za sada dobro gura u formaciji 3-2-4-1 u kojoj iza Silve igraju dvije “desetke”.

Klub iz Frankfurta neporažen je na prethodnih osam utakmica u ligi, a njemački mediji podsjećaju da Jović dugo nije igrao u Madridu i da poslije tri nedjelje boravka u Njemačkoj još uvijek nije u top formi.

Srpski reprezentativac je od povratka u Ajntraht postigao tri gola u ligi ulazeći u igru sa klupe.

“Jović je igrač svjetske klase. Ne držim ga na klupi jer to želim. Razgovarali smo sa njim i kada budemo znali da je pravo vrijeme, igraće u startnoj postavi. Nikome neću dozvoliti da mi govori kada on treba da igra. Znamo da Luka nije došao ovdje da bude rezervni igrač, ali imaćemo dovoljno utakmica i Luka će nam puno pomoći”, rekao je Hiter.

Hiter je napomenuo i da je stručni štab na slatkim mukama i da to samo govori koliko je tim ojačao.

“Ako smo u ovom trenutku u situaciji da nam Luka Jović i Sebastijan Rode sjede na klupi, to mi govori koliko smo jaki”, rekao je Hiter, prenosi Nova.rs.