Srđan Mijatović se emotivnom porukom oprostio od Rukometnog kluba Borac

Sezona za rukometaše Borca završena je sinoć porazom u Ljubuškom (24:22) u trećoj, odlučujućoj utakmici finala plej-ofa za šampiona BiH.

Spomenuta utakmica bila je posljednja za sad već bivšeg člana kluba iz Gospodske ulice Srđana Mijatovića, koji će karijeru nastaviti u španskoj ekipi Puente Henil, koja je u prošloj sezoni zauzela 13. mjesto u ASOBAL ligi.

Ovaj 21-godišnji bek, koji je za seniorski tim Borca debitovao u oktobru 2015. godine, emotivnom porukom, objavljenom na Instagramu, oprostio se od matičnog kluba.

 

View this post on Instagram

 

Ne znam ni odakle da počnem da pišem ovo što sam zamislio… Ali, o ovim ljudima, momcima, prijateljima, svaka riječ je suvišna. Svoje prve korake, medalje i pehare sam osvojio ovde. Odrastao uz njih, u nekim momentima su mi bili i više od roditelja. Htio bih da se zahvalim svima, od sve i jednog pojedinca do trenera, uprave i samog kluba! Ovo je jedno nevjerovatno iskustvo za mene, pobjeđivali smo, gubili, osvajali, vraćali se uplakani ali nikada nismo zanemarili prijateljstva. Možda i najbitnije od svega ovoga je to što sam stekao prijatelje za čitav život. Gdje god otišao, gdje god bio, kakav god problem imao, znam da sve ove momke imam uz sebe. Pjevali smo, veselili se, nerijetko i svađali i prepirati ali smo svi na kraju izašli kao pobednici. Ljudi! Još jednom, zahvaljujem se svima, na svim što su uradili za mene, što sam stekao prijatelje za čitav život. Prihvatio sam da odem dalje, da se oprobam u nekim ozbiljnijim uslovima, ciljevima. I nadam se da ću u tome i uspjeti. Španija nije preko svijeta. A drugarstvo ne poznaje granice. Gracias por todo y te veré en España!

A post shared by Srđan (@srdjanmijatovicc) on

Izvor.(borac-sport.com)Ostavite komentar: