Srbin novi trener Toronta! Rajaković: Blagosloven sam što vodim Reptorse

14.06.2023. | 08:15

Kao bomba odjeknula je vijest da je srpski stručnjak Darko Rajaković novi trener Toronto Reptorsa, a on se predstavio veličanstvenim govorom.

Rajaković je tako postao drugi srpski trener u NBA ligi, poslije Igora Kokoškova. Srbin je na klupi naslijedio Nika Nursa koji je donio istorijski prsten 2019. godine.

Ono što je i bilo najavljivano, dobilo je potvrdu. Franšiza iz Kanade promovisala je novog šefa struke, a Rajaković je iznio svoje utiske zahvalivši se na nevjerovatnoj prilici.

“Postati član i voditi vrhunsku organizaciju poput Reptorsa je ono na čemu radim kroz cijelu svoju profesionalnu karijeru. Nevjerovatna je prilika pridružiti se franšizi koja pruža podršku, fantastičnom bazom navijača i sjajnim igračima. Radujem se putu koji je pred nama, na kojem ćemo raditi na ostvarenju naših ciljeva, a to su razvoj, prvenstvo i plej-of”, rekao je on.

Vrlo brzo oglasio se i putem društvene mreže Tviter.

“Blagosloven sam što vodim Reptorse. Hvala svima koji su vjerovali u mene”, napisao je srpski stručnjak i naveo imena svakog pojedinca koji je uticao na njegovu karijeru.