Srbija protiv Britanije! Đoković i ekipa na teren izašli uz pjesmu “Veseli se srpski rode” VIDEO

23.11.2023. | 19:28

Srbija protiv Velike Britanije traži put u polufinale Dejvis kupa. Već zna da će tamo, ako pobijedi, igrati protiv Italije koja je pobijedila Holandiju. Čekali su “orlovi” više od dva sata da izađu na teren, a onda su imali jedan poseban zahtjev.


Naime, na teren u Malagi izašli su uz jednu posebnu pjesmu, u pitanju je numera Danice Crnogorčević “Veseli se srpski rode”.

Jedna od volonterki nosila je srpsku zastavu, dok su se sa razglasa čuli tonovi dobro poznate numere koju svi znaju. Potom je na teren izašla i ekipa Britanije, a onda je uslijedilo zajedničko pjevanje himne. Svi u srpskom timu zajedno su pjevali “Bože pravde” pred početak meča. Mirno su stajali Novak Đoković, Miomir Kecmanović, Laslo Đere, Dušan Lajović, Hamad Međedović i selektor Viktor Troicki.

Prvo će na teren Miomir Kecmanović i Džek Drejper, pa onda Novak Đoković i Kameron Nori. Za dubl su, za sada, prijavljeni Đoković i Dušan Lajović. Naravno, treba podsjetiti da selektor Troicki ima pravo da napravi promjenu za dubl. Srpski tim se nada da će završiti posao u singlu, pošto su u igri parova Britanci favoriti.