Sporazumni raskid saradnje! Zeljković tvrdi da Milinković nije uzeo ni marke od Borca

18.08.2021. | 13:50

Potpisali smo sporazumni raskid saradnje i moram da istaknem da Zoran Milinković nije uzeo ni marke od kluba, rekao je danas za “Nezavisne” Bogoljub Zeljković, potpredsjednik FK Borac.

Ni 20 dana nije prošlo od promocije Zorana Milinkovića na mjestu trenera Borca došlo je do nove promjene na klupi Banjalučana.
Nakon dva meča i oba poraza u M:tel Premijer ligi BiH Milinković je spakovao kofere i tako na neslavan način završio drugi mandat na klupi Borca. Aktuelnog šampiona je prvo savladalo Posušje s 0:1, a u ponedjeljak je bolji od njega bio Zrinjski u Banjaluci s 5:1 što je jedan od najvećih poraza u istoriji kluba i najveći na Gradskom stadionu u Premijer ligi.
Tamni oblaci nadvili su se nad Gradskim stadionom. Četiri kola u novoj sezoni odigrao je aktuelni šampiona i ima samo dva boda. Isto toliko trenera su već promjenili. Prvo je klupu napustio Marko Maksimović, a sada i Milinković. Kestenje iz vatre sada će vaditi Nemanja Miljanović, dosadašnji trener juniora Borca koji bi tim trebalo da vodi do kraja sezone.
“Dogovorili smo raskid saradnje i Nemanja Miljanović je novi trener do kraja sezone. Nakon razgovora sa Milinkovićem smo procjenili da je razlaz najbolje rješenje. Potpisao je sporazumni raskid saradnje i moram da istaknem da nije uzeo ni marke od kluba. Želimo da mu zahvalimo na tome”, izjavio je Zeljković.
U klubu su svjesni da sama promjena trenera ne znači automatski izlazak iz krize. Mnogo stvari mora da se promjeni da bi Borac izgledao šampionski kao prošle sezone.

Oznake: Borac, Zeljković