Sonja Davidović: “Drago mi je i što se Borac polako, ali sigurno vraća na staze stare slave…”

25.03.2019. | 21:02

Ministar porodice, omladine i sporta, Sonja Davidović, razgovarala je sa upravom Rukometnog kluba „Borac“ o utakmici koju je Borac igrao za vikend u okviru Čelendž kupa u Bukureštu i trenutnoj situaciji u klubu.

Davidovićeva je izrazila zadovoljstvo rezultatima RK „Borac“ i naglasila da će Ministarstavo nastaviti da pruža podršku ovom klubu.

„ Dosta je mladih igrača i drago mi je da kroz evropske utakmice mogu da steknu dragocjeno iskustvo. Drago mi je i što se Borac polako, ali sigurno vraća na staze stare slave i ponovo postaje banjalučki rukometni velikan“ istakla je Davidovićeva.

 

Ona je naglasila da je rezultat koji je Borac ostvario „aktivan“ i da bi uz podršku punog „Borika“ mogao da se plasira među četiri najbolje ekipe.

Predsjednik Upravnog odbora RK „Borac“, Saša Kondić, zahvalio se Ministarstvu na podršci i rekao da će Borac nastaviti putem kojim je krenuo kako bi ponovo zauzeo mjesto koje mu pripada.

„ Borac je brend Banjaluke i zahvaljujem se Ministarstvu koje je prepoznalo naše napore, pružilo nam podršku i na neki način j ezaslužno za rezultate koje smo ostvarili“ – zaključio je Kondić.