Šokantna priznanja bivšeg fudbalera: Spavao sam sa tetkom i sestrom

22.09.2023. | 16:07

Bivši reprezentativac Gabona i nekadašnji napadač brojnih francuskih klubova, Šiva Nzigu, svojevremeno se našao u centru pažnje, pošto je otvorio dušu i otkrio šokantne detalje iz svog privatnog života i karijere.

Najprije je priznao da je falsifikovao podatke o godinama, a onda je zaprepastio planetu frapantnim otkrićima koja nemaju veze sa sportom i fudbalom.

Ispričao je da je njegov otac ritualnim ubistvom žrtvovao majku zarad Nziguove fudbalske karijere, dok je igrao za Nant.

“Moja majka je mrtva i želim da priznam da je žrtvovana. Potpisao sam ugovore i otac je htio novac za sebe, rekao mi je da će mi ubiti majku. Bunio sam se, ali on je to učinio kako bi mi majčin duh pomogao da napredujem u fudbalskoj karijeri”, otkrio je tada Nzigu.

Uslijedilo je još šokantnije priznanje.

“Kada sam bio mlađi, dva puta sam imao odnose sa svojom tetkom. Učinio sam to i sa svojom sestrom, a zatim sam spavao i sa muškarcem”, rekao je bivši fudbaler.

Nzigu je upisao 24 nastupa za reprezentaciju Gabona i postigao 5 golova. Zanimljivo, 2000. godine je postao najmlađi strijelac u istoriji Afričkog kupa nacija, kada je postigao gol u porazu od Južne Afrike. Tada je navodno imao 16 godina i 93 dana.

Ipak, ispostavilo se da je lagao za svoje godine, piše “Kurir”.

“Ja sam pet godina stariji. Lagao sam o svojim godinama kada smo otišli u Francusku”, priznao je kasnije bivši napadač.