Slučajna greška ili namjerna provokacija: Za Eurosport Novak Đoković je Hrvat FOTO

30.12.2023. | 14:16

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković počeo je pripreme za novu tenisku sezonu, a nakon egzibicionig meča sa Karlosom Alkarasom u Rijadu, uputio se u Australiju.

 


Tamo ga već u nedjelju, 31. decembra očekuje prvi duel na Junajted kupu, a vrijeme do meča, Novak sa svojim saigračima iz reprezentacije koristi kako bi uživao u ljepotama ove zemlje.

Međutim, dok su obilazili plaže i fotografisali se sa kuokom, završili su i u programu Eurosporta, a najpoznatija svjetska televizija se propisno obrukala.

Naime, oni su u naslovu teksta o Novakovom boravu u Australiji, u naslovu naveli – Novak Đoković i saigrači iz Hrvatske pripremaju se…

Slučajna greška ili namjerna provokacija, ali svejedno je usljedila brza reakcija navijača, kojima se ovaj potez nimalo nije dopao.

U međuvremenu je naslov promijenjen, ali je ostalo zabilježeno na društvenim mrežama.

A na Novaku i timu je da se fokusiraju samo na teren i Kup, na kome će rivali biti Kina i Češka. Srbiju će na ovom specifičnom takmičenju predstavljati Novak Đoković, Hamad Međedović, Nikola Ćaćić, Olga Danilović, Natalija Stevanović i Dejana Radanović. Selektor nacionalnog tima je Viktor Troicki, piše portal 24sedam.